119 km lynopladning på 10 minutter i Mustang Mach-E

15-05-2020

Fords kommende elbil Mustang Mach-E anslås til at kunne opnå 119 km rækkevidde på bare 10 minutters opladning på de offentlige lynladestationer fra IONITY. Det viser Fords nyeste tests, som er foretaget ude på vejene i virkeligheden. 

Mach-E-varianten med udvidet rækkevidde og baghjulstræk (RWD) estimeres at kunne opnå 26 km længere rækkevidde end først antaget, som er en forbedring på næsten 30 procent. De første estimater blev udført via mere konservative computersimuleringer.

“Mustang-kunder elsker den åbne vej, der ligger for deres fødder. Jo mindre tid de bruger på opladning, desto mere tid er der at nyde bag rattet. Derfor har vi gjort opladningen af Mustang Mach-E så hurtig og nem som muligt. Vi er fortsat i tæt samarbejde med vores eludbydere om at stille flere ladestationer til rådighed gennem vores FordPass-app,” udtaler Mark Kaufman, Fords globale chef for elbiler.

Mustang Mach-E’s firhjulstrukne variant (AWD) estimeres i gennemsnit at kunne opnå 107 km rækkevidde på 10 minutters opladning. Både den firhjulstrukne og den baghjulstrukne (RWD) variant estimeres derudover at kunne gå fra 10% til 80% strømniveau på 45 minutter.

Mach-E-varianten med standard rækkevidde og baghjulstræk (RWD) estimeres i gennemsnit at kunne opnå 91 km rækkevidde på 10 minutters opladning. Den tilsvarende firhjulstrukne variant (AWD) estimeres i gennemsnit at kunne opnå 85 rækkevidde på samme opladningstid. Begge varianter anslås at kunne gå fra 10% til 80% strømniveau på 38 minutter.

Mustang Mach-E’s forventede rækkevidde lyder stadig på op til 600 km ifølge den nye og strengere WLTP-norm. 

I Europa vil Mustang Mach-E være understøttet af det store ladenetværk Ford Charging Solutions. Netværket vil give kunder ubesværet opladning både derhjemme og i offentligheden. 

Tidligere i år kunne Ford Europas præsident Stuart Rowley også meddele, at virksomheden over de næste tre år vil anlægge 1.000 ladestationer i alt på Fords europæiske faciliteter. 

Den nye Mustang Mach-E står i front for Fords hastigt voksende modelprogram af elektrificerede biler. Den er én af i alt 18 nye elektrificerede Ford-modeller, der løbende vil blive introduceret i Europa inden udgangen af 2021.

Læs mere om Ford Mustang Mach-E i Fords pressemeddelelse og på Fords hjemmeside.

Kontakt osSe flere nyhederGå til MyNewsDeskLæs mere om Mach-E

Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Gunner Due Biler A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Gunner Due Biler A/S