Ford Ranger Thunder bringer tordnende design til Europas mest populære pickup

18-05-2020

Den nye Ford Ranger Thunder bringer et tordnende markant design til Europas bedst sælgende pickup, når den lanceres i sensommeren. Den nye specialmodel er produceret i et begrænset antal, hvoraf blot 40 eksemplarer kommer til Danmark.

Ranger Thunder er bygget på Ford Ranger Wildtrak, som har vundet prisen International Pickup-up Award 2020 (IPUA). Den besidder dermed samme kraftfulde og brændstofeffektive drivlinje fra den, man kender i Ranger Wildtrak: En 2,0-liters biturbo-EcoBlue-dieselmotor med 213 hk, 500 Nm drejningsmoment og 10-trins automatgear. 

Thunder kan trække helt op til 3.500 kg på krogen og har en nyttelast på op til 961 kg ligesom den almindelige Ranger. Dertil har den samme komfortable førerassistanceteknologier, som udgør en stor del af fortjenesten i Rangers IPUA-sejr.

Den eksklusive specialmodel skiller sig til gengæld ud på designet både ind- og udvendigt.

“Den nye Ranger Thunder har et mere opsigtsvækkende look til kunder, der gerne vil skille sig markant ud. Den her specialmodel er lige så rå og karismatisk, som den er komfortabel og alsidig,” udtaler Hans Schep, Ford Europas General Manager for varebiler.


Markant design
Ranger Thunder fås i én udstyrsvariant, der er spækket med iøjnefaldende standardudstyr, som fremhæver specialmodellens kampklare look.

Ranger Thunder kommer udelukkende i den mørkegrå metallak Sea Grey. Den har 18” sorte alufælge, ændret frontgrill med røde elementer, røde stafferinger på ladets sportsbøjle, Thunder-logoer i rød skrift og røde syninger i rat, dørsider og instrumentering.

De røde detaljer komplementeres af mørke elementer både ind- og udvendigt. Disse tæller sorte trinbrædder og tagrælinger, sort ladrulledækken fra Mountain Top samt sorte dellædersæder med røde syninger og Thunder-logo.

LED-forlygter og baglygter med mørke kanter er ligeledes standard. Derudover har Ranger Thunder også flytbar ladopdeler som noget helt nyt.

Den nye Ford Ranger Thunder forventes lanceret i Danmark i august 2020 med en frapris på 328.050 kr. ekskl. moms og 395.865 kr. inkl. moms (begge inkl. metallak).

2019 var Ford Rangers bedst sælgende år nogensinde i Europa med 52.500 enheder solgt i alt.

Læs mere om Ford Ranger.

Læs mere om Ford Ranger Raptor.

Kontakt osSe flere nyhederGå til MyNewsDeskLæs mere om Ford Ranger

Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Gunner Due Biler A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Gunner Due Biler A/S