Vigtig information vedr. Covid-19

Ford Credit Billån

Når du har valgt den rigtige bil, skal du også have den rigtige finansiering. Ford Credit tilbyder finansierings-løsninger, der passer til stort set alle bilkøberes behov i forbindelse med køb af både nye og brugte personbiler, varebiler og firmabiler.


Rent praktisk foregår det ved, at vi sender en online ansøgning til Ford Credit. De behandler denne og giver os besked herefter.


Fordele ved et Ford Credit-billån

Et Ford Credit-billån kan sammensættes på flere forskellige måder, alt efter hvor meget du har i udbetaling, og om du vælger et billån med eller uden sikkerhed i din bil. Du kan vælge mellem fast eller variabel rente. 

Med et Ford Credit-billån får du udover lån til ny bil også disse muligheder:


 • Indfri dit lån - når som helst uden ekstra omkostninger
 • Samme dag, som du ansøger, får du svar – ofte allerede inden for ganske få minutter.
 • Lavere rentesatser end banken tilbyder: Vores rentesatser er som regel langt lavere end bankernes, og langt de fleste kunder vil spare mange tusinde kroner med et lån hos os.
 •  

  Ved et lån uden pant sparer du stempel- og tinglysningsomkostninger, som er forbundet med det ejendoms-forbehold, som vi tinglyser som pant i bilen.

  Hvis du som køber kan forevise en positiv årsopgørelse, vil du i langt de fleste tilfælde kunne spare tinglysningsomkostningerne og dermed flere tusinde kroner. Billån uden pant i bilen kræver forevisning af husstandes seneste positive årsopgørelser.

 •  

  Hos Ford har du mange gode finansieringsmuligheder. Blandt andet har du mulighed for at finansiere din nye Ford uden udbetaling - på denne måde er du i stand til hurtigt at finansiere dit transportbehov. Et lån uden pant kræver forevisning af husstandens seneste positive årsopgørelse. Kontakt os for mere information.


Kontakt Ford Credit

Som lokal Ford-forhandler kan vi fortælle dig mere om dine muligheder for at låne til en ny bil. Her får du også hjælp til beregning af finansiering af netop din nye Ford. Find os her.


Hvis du allerede er kunde, er du altid velkommen til at kontakte Ford Credit kundeservice på kundse@fordcredit.dk eller ringe til os på 70 26 96 76 hverdage fra 09.00-15.00.

Kontakt os

Nyheder og events


Vilkår og betingelser Privatlivspolitik Karriere