Vigtig information vedr. Covid-19

NY FORD EXPLORER PLUG-IN HYBRID

Den nye Ford Explorer er udviklet med præcision, så du får den ultimative køreoplevelse i din nye SUV. Slående, dristigt design. Robust offroad-styrke. Avancerede teknologier til førerassistance og en sofistikeret plug-in hybrid transmission, der giver en perfekt kombination af ydeevne og effektivitet.

KOMMER I 2020Flere Fordele

 • Ford Explorer
 • Sofistikeret hybrid teknologi

  Den nye Ford Tourneo Custom Plug-in Hybrid har to strømkilder, der hjælper dig og dine passagerer med at komme derhen, hvor de skal, mere effektivt end nogensinde før. En avanceret elektrisk motor gør dig i stand til at køre kortere ture uden CO2-udledninger. Og på længere ture starter den 1,0-liters EcoBoost-motor, der har vundet flere priser, for at sikre, at du kan køre så langt, som du ønsker. Dens teknologi er designet til at maksimere effektiviteten uden at gå på kompromis med den pålidelighed og fleksibilitet, du forventer i en Tourneo.


 • Ford Explorer
 • Nem opladning

  Plug-in-hybridbilen kan oplades overalt, hvor du har adgang til elnettet. Når bilen er fuldt opladet, kan du køre op til 56 km alene med elmotoren. Det er nok til de fleste korte køreture i byen uden at bruge brændstof. Når du er ved at løbe tør for strøm, forlænger motoren ikke kun rækkevidden, men hjælper også med at genoplade batteriet. Tourneo bruger også en smart selvopladende teknologi, såsom regenerativ bremsning, til at sende strøm tilbage til den elektriske motor. Når den er tilstrækkeligt opladet, kan du skifte tilbage til elektrisk kørsel, så du sparer penge og reducerer forureningen.


 • Ford Explorer
 • Rejs altid på business-class

  Den nye Tourneo Custom Plug-in Hybrid maksimerer effektiviteten uden at gå på kompromis med rummeligheden, komforten eller fleksibiliteten. Bagsæderne kan rykkes rundt forskellige konfigurationer for at maksimere benpladsen eller bagagerummet. Du kan endda skabe konferencelignende siddepladser, når dine passagerer har brug for plads til at holde møde eller arbejde sammen på anden måde. Premium-stoffet overalt giver en ekstraordinær god komfort, uanset hvor du sidder. Og den udsøgte sans for detaljer sikrer en raffineret oplevelse på alle ture.


 • hybridogelektrisk
 • Hvilken elbil er den bedste til dig?

  Der er meget info om elbiler derude. Og at vælge kan være svært. Derfor har vi samlet lidt info og facts der måske kan hjælpe dig til at træffe dit valg.

  Læs mere her


Kontakt os

Nyheder og events


Vilkår og betingelser Privatlivspolitik Karriere