Uanset hvad dine praktiske behov og personlige præferencer er. Og uanset, hvor meget sport, stil og luksus, du søger. Du finder præcis, hvad du søger i den næste generation af Fiesta. Trend, Titanium, Vignale, ST-Line… Hver eneste model er unik. Men der er én ting, de alle har til fælles: Fords mest teknologisk avancerede mindre bil nogensinde.


Den nye Ford Fiesta indtager tronen i klassekongernes kamp.

"Med så tæt et resultat bliver Bil Magasinet naturligvis nødt til at kåre bilen, der kører bedst som testvinder."

Læs hele artiklen her Læs alt om den nye Ford Fiesta her


Ny Ford Fiesta Vignale
Fiesta Vignale. Indbegrebet af raffinement
Sæt dig ind i Fiesta Vignale, og forsvind i en verden af moderne luksus. En elegant Ford Vignale-skærm byder dig velkommen. Du opdager nu, hvad fuldt læderintræk betyder med Fiesta Vignales luksuriøse, quiltede lædersæder (ekstraudstyr) med unikke heksagonale kantdesign samt udvalgt, blødt læder på instrumentbrættet og midterkonsollen. Unik stil, markant frontgitter, 17 tommer aluminiumshjul, mulighed for B&O PLAY-lydsystem ... Oplev design, kvalitet og håndværksmæssig udførelse på højeste niveau, sammenfattet i den nye Ford Fiesta Vignale.

Fiesta ST-Line. En magtfuld fremtoning
Gør dig klar til at skrue op for energi og begejstring med Fords sportsinspirerede ST-Line. Med markante legeringer, slående styling og unikke kendetegn glæder du dig over ST-Line hver gang, du ser på den og kører en tur. Og fra sportssæderne med de røde kanter kan du nyde en kørsel, hvor du har både kontrol og komfort.
Ny Ford Fiesta ST-line

Træd ind i Fiesta Titanium
SYNC 3 med stemmestyring og farvetouchskærm, 16 tommer aluminiumsfælge, kromkanter, læderbetrukket rat, håndbremse og gearstang... Titanium er spækket med en misundelsesværdig mængde af intelligente funktioner og teknologier samt et imponerende design og stilniveau. Høj specifikation, højt kvalitet, høje standarder: Forvent mere.
Ny Ford Fiesta Titanium

Fiesta Trend. Overraskende sofistikeret
Når du oplever den næste generation af Fiesta, ændres dine forventninger til en mindre bil for evigt. Både inde og ude har Trend flere teknologier, end du forventer. Og kombineret med et intelligent, ultratidssvarende design, har du en bil, som giver dig optimal køreglæde, hver gang, du sætter dig ved rattet.
Ny Ford Fiesta Trend