Om Gunner Due Biler A/S

Vi hos Gunner Due Biler prioriterer kunden højest, hvilket gennemsyrer organisationen og det daglige arbejde, samtidig er det tilføjet i vores slogan ’ vi plejer både kunder og biler’. Dette er for at understrege at kun gennem tilfredse kunder, kan vi have vores eksistens. Vi arbejder kontinuerligt og målrettet på at du, som kunde, får en positiv oplevelse hos os – hver gang!

Som autoriseret forhandler af Ford og 3 andre mærker har vi altid fokus på at have de rigtige varer på hylderne, og klar til at fremvise for dig og din familie.

Vores salgsteam er altid klar til at rådgive dig, uanset om du er på udkig efter ny eller brugt bil. Vores salgsteam har ekspertisen, fra hvilken bilmodel til hvilken finansiering og forsikring der vil være optimal, i dit næste bilkøb.

Skal din bil til service er du garanteret autoriseret know how indenfor Ford og 4 andre mærker. Udover at være autoriseret reparatør af disse mærker kan vi også udføre kvalitetsarbejde på alle andre bilmærker. Lad os håndtere din bil næste gang den skal til service, og oplev hvordan et kvalitets værksted kan være, uden at det skal ondt i pengepungen.

Vores målsætning er, at du hos os får du det autoriserede værksteds kvalitet og knowhow, uden at skulle betale mere end du skal hos de frie uautoriserede værksteder. Samtidig opnås fordelen ved ajourførte tekniske uddannelse og teknisk know how fra fabrikkerne.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.