Ford Kuga oplader med vægoplader med blomster i bagagerum

OPLADNING MED CLEVER

Ford samarbejder med Clever, så du aldrig skal bekymre dig om, hvor og hvornår du kan få strøm på bilen. Lad på farten, ved supermarkeder og shoppingcentre, i byerne, på arbejdspladsen - og selvfølgelig derhjemme. Gør som tusindvis af danskere, og bliv en del af Clevers store fællesskab.


 • Ladestander i byen kvinde med balloner
 • Altid strøm i nærheden

  Vælg opladning til din elbil eller plugin-hybrid fra Ford med eller uden abonnement, og få fuld elektrisk frihed derhjemme og på farten. Og ændrer dit ladebehov sig, så ændrer du bare produkt. Det er nemlig også frihed.

    Læs mere 


 • Netop nu

  Få en skarp pris på opladning, når du vælger Clever til din nye Ford

  Netop nu får du en særligt god pris på strøm til din nye elbil eller plugin-hybrid fra Ford med Clever. Vælger du et Clever One abonnement til din nye Ford Kuga, år du installeret en intelligent ladeboks fra Clever hjemme carporten til 0 kr. (værdi 7.500 kr)* Er du i stedet ude efter en Mustang Mach-E, får du både installeret en Clever-ladeboks gratis hjemme hos dig, og får 12 måneders gratis opladning både ude og hjemme med Clever One (samlet værdi: 17.088 kr.)**

  Begge tilbud gælder kun hos din Ford-forhandler og kun i frem til 30. juni 2023.

    Se kampagner 

  *Gælder ved køb og privatleasing af ny Ford Kuga. Ekstraomk. kan forekomme fx ved grave- eller stilladsarbejde. Læs mere på clever.dk/installation.

  **Gælder ved køb af ny Ford Mustang Mach-E. Ekstraomk. kan forekomme fx ved grave- eller stilladsarbejde. Læs mere på clever.dk/installation. Dit Clever abonnement fortsætter som et betalingsabonnement efter gratisperioden, men kan selvfølgelig opsiges til udløb af gratisperioden. Abonnementspris efter 12 mdr. er 799 kr./md. + evt. energitillæg. Kan ikke kombineres med andre tilbud

Hvilket produkt skal jeg vælge?
Clever One

Til dig, der vil have opladning på abonnement med eller uden ladeboks

Med Clever One får du:

 • Fri opladning på Danmarks største ladenetværk
 • Mulighed for installation og lån af Clevers ladeboks
 • Danmarks højeste tilbagebetalingssats

Abonnement

Elbil

799 kr./md.

+ energitillæg*

Plugin-hybridbil

449 kr./md.

+ energitillæg*


Evt. Installation af Clevers ladeboks: 7.500 kr.*

7.500 kr.*

  Læs mere 

*Abonnementet: Udbydes af Clever A/S. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere på clever.dk/vilkaar.
Mindstepris i bindingsperioden (2 mdr.): 2 x abonnementspris + 2 x energitillæg + evt. Installation
Energitillæg: Hvis den gns. indkøbspris på el (dvs. spotpris inkl. moms, men ekskl. afgifter og tariffer) overstiger 0,89 kr./kWh, pålægges der et variabelt, forbrugsbaseret energitillæg i pågældende måned. Læs mere på clever.dk/energitillaeg
Ladeboks & tilbagebetaling: Ladeboksen udlånes af Clever og tilsluttes din eltavle. Derfor lægger du ud for strømmen til dine opladninger, og Clever tilbagebetaler dig ud fra den mdl. tilbagebetalingssats, som fastsættes ud fra den gns. strømpris mellem kl. 23-06 den pgl. md. Læs mere på clever.dk/tilbagebetaling
Installation: Ekstraomk. kan forekomme fx ved grave- eller stilladsarbejde. Læs mere på clever.dk/installation

Clever Box

Til dig, der vil betale for det, du lader på din egen ladeboks


Med Clever Box får du:

 • Rabat på Danmarks største ladenetværk
 • Din egen ladeboks
 • Automatisk refusion af elafgift

Serviceaftale


119 kr./md.

Kampagne: Få serviceaftale til 0 kr./md. frem til 30. juni 2023**


Køb og installation af ladeboks

10.999 kr.**

  Læs mere 

**Serviceaftale: udbydes af Clever A/S. 14 dages fortrydelsesret. Forudsætter BS-betaling. Læs mere på clever.dk/vilkaar.
Mindstepris i bindingsper. (2 mdr.): 11.237 kr.
Installation: Ekstraomk. kan forekomme fx ved grave-eller stilladsarbejde. Læs mere på clever.dk/installation
Kampagne: Månedlig pris frem til d. 30. juni 2023: 0 kr./md. (Normalpris 119 kr./md.). Efter d. 30. juni 2023 fortsætter Clever Box serviceaftale automatisk til 119 kr./md.

 • Ladeboks ved siden af løbehjul og kost
 • Intelligent opladning – til gavn for dig og for fællesskabet

  Clevers ladeboks har indbygget intelligent opladning. Du skal bare fortælle Clevers app, hvornår du skal bruge din bil, og hvor meget den skal lades op, så skræddersyer Clever en optimal ladeplan, der tager højde for elpris, CO2-aftryk og elnettets belastning.

  Opladningen af din Ford skal passe til dit liv – ikke omvendt. Derfor er du altid i fuld kontrol og kan starte opladningen, når det passer dig, med Clevers app.

    Læs mere 


 • Opladning på farten
 • Det er Clever

  Derfor er Clever Danmarks førende ladeoperatør


  • Clever har suverænt det største ladenetværk i Danmark - og samtidig er det et ladenetværk med kronisk vokseværk. Hver dag kommer der nemlig i gennemsnit 4 nye ladepunkter til, året rundt. Du kan lade lynhurtigt langs motorvejen, hvor du shopper, i byerne, på arbejdspladsen, hos venner og familie og selvfølgelig hjemme hos dig selv. Har du Clever One, er opladning på netværket inkluderet i dit abonnement, og har du Clever Box, får du fast rabat på opladning på netværket.

   Læs mere om Clevers ladenetværk  • Clever har Danmarks bedste installationspakke med alt, hvad du har brug for. Det er nemt og simpelt at komme i gang. Du svarer blot på et par spørgsmål online, og så kommer Clevers erfarne elektrikere ud og sætter ladeboksen ud til en pris, du kender i forvejen. Nemt og ligetil.  I installationspakken er inkluderet:

   • • Rådgivning om optimale placering af ladeboks
   • • Ubegrænset kabelføring fra eltavle til ladeboks
   • • Gratis jordspyd
   • • Installation af kombirelæ som ekstra sikkerhed
   • • Tilbudsgivning, hvis standardinstallationen ikke rækker

   Læs mere om installation af ladeboks  • Clevers ladeboks er udstyret med et intelligent system. Det betyder, at du ikke behøver at være familiens energiassistent og holde øje med at lade på de klogeste tidspunkter af døgnet. Det gør systemet nemlig for dig. Så kan du bruge tiden på noget sjovere. Det er Clever.

   Læs mere om intelligent opladning  • Har du Clever One, får du Danmarks højeste tilbagebetalingssats, der følger elprisen fra kl. 23-06. Det betyder, at du i første omgang lægger ud for strømmen fra din ladeboks derhjemme. Herefter får du automatisk penge tilbage fra Clever, der svarer til den mængde strøm, du har brugt på ladeboksen. Helt automatisk.
   Har du Clever One med ladeboks, får du altså tilbagebetaling fra Clever, og har du Clever Box, får du månedlig refusion af elafgift. Læs mere om tilbagebetaling og refusion af elafgift.

   Læs mere om tilbagebetaling og afgiftsrefusion  • Med Clever kan du lade opladning fylde minimalt i hverdagen. Clever sørger nemlig for alt fra opsætning og administration til service og vedligeholdelse af ladeboksen. Du kan altid få fat på Clevers support, hvis du har problemer med opladning, når du er på farten. 

   Læs mere op opladning med Clever til din FordAktuelle kampagner

Se tilbud fra Gunner Due Biler A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Gunner Due Biler A/SAnmeldelser